De unge piger

Unge piger oplever i dag flere problemer end nogensinde før, og det ser ikke ud til at det bliver bedre. Dette understreges i en rapport fra 2018, der viser at 46% af alle 19 årige piger har været ved psykolog. Samtidig viser den at det er svært for forældre at forstå og at hjælpe deres teenagepiger med problemerne. 
Vi har gennem årene hjulpet mange unge piger med at udvikle deres indre styrke til effektivt at navigere i livet. 
Mange af dem har været i forbindelse med psykologer, psykiatrien og psykofarmaka ad flere omgange.
Deres erfaringer har indtil nu ofte været en svag midlertidig lindring uden at komme ud af angsten. Og flere har fået beskeden om at de  lære at leve med både angst og medicin. 
Fællesnævneren er at de alle efterspørger konkrete værktøjer, de selv kan bruge til at håndtere angsten og komme ud af medicinen. 
Mange tør end ikke drømme om at deres angst kan kureres.  
HUMIs EI-NLPcoaching arbejder med udvikling af den emotionelle intelligens. Vi har stor succes med at lære de unge piger at vende deres udfordringer til udvikling og selvstyrkelse, hvilket skaber en meget hurtigere og mere vedvarende styrkelse af dem. 
En stor andel af de unge piger oplever at deres angst med EI-NLP-coaching er helt væk eller svarer at de let kan kontrollere den selv efter en til to timers coaching. Samtidig med at de trapper ud af deres medicin. En mindre andel, ca. 10% skal have 3 – 5 timers coaching for at nå samme mål.  

Spørgsmål kontakt

Per Poulsen

Tlf. +45 2834 0350
[email protected]