Eksamensangst

Arbejder 4 gange hårdere for en lavere karakter…

Dette er ofte konsekvensen når man er styret af eksamensangst. Det værste er at alt ens forberedelse, hvis man ikke har kendskab til Emotionel Intelligens, foregår i den energi, som har med eksamensangsten at gøre. Oversat til Emotionel Intelligens betyder det at man rent faktisk træner sin eksamensangst igennem sin eksamensforberedelse. Derfor er det ikke overraskende at det for de fleste med eksamensangst lykkedes dem at få angsten med til eksamen. Dette kan vi ændre gennem Emotionel Intelligens.  
I den tid vi lever i, hvor udviklingen går hurtigere end det nogensinde har gjort før, hvor mængden af ny viden vokser med en større hastighed end vi nogensinde har oplevet det og hvor vi har flere medier og platforme vi kan spejle os i end nogensinde før, så er det naturligt at presset på den enkelte stiger. Et pres, der kan resultere i mange forskellige udfordringer, som stress og angst, som ubehandlet muligvis ender ud i en depressions tilstand. 
Her spiller eksamensangst eller eksamensskræk direkte ind. Mange mennesker har gennem livet haft oplevelser, der på et oftest ubevidst plan, har skabt nogle opfattelser, overbevisninger eller beslutninger i dem. Disse kan gøre særlige situationer, hvor de skal præstere eller vurderes af andre meget svære. For ca. 20% af os mennesker, er disse situationer så svære at det direkte betegnes som eksamensangst. 
Meget af den traditionelle behandling af eksamensangst drejer sig mest om den kognitive tilgang eller dialoger, hvor man søger at bearbejde angsten ad fornuftens vej.
Denne traditionelle tilgang har den udfordring, at den arbejder med logik og eksamensangst er ikke logisk, det er en emotionel påvirkning. Derfor er det enklere og meget mere effektivt og afhjælpe eksamensangst på netop det emotionelle område. Det er også årsagen til at Emotionelle Intelligens er den stærkeste vej ud af eksamensangst.  
Fordelen er, at den angstramte både lære noget om sig selv, som menneske og samtidig finder vejen ud af eksamensangsten og derved får mere overskud og energi til fremtidens eksamener og lignende præstations tilstande. 
EI-NLP coaching som er baseret på praktisk anvendte Emotionel Intelligens, hjælper den eksamensramte ud af deres eksamensangst med 1 til 2 timers coaching.  

Spørgsmål vedr. eksamensangst

Per Poulsen

Tlf. +45 2834 0350
[email protected]

Spørgsmål om coaching og valg af coach

Melanie Jørgensen

Tlf. +45 3117 8797
[email protected]

LÆS UDPLUK AF REFERENCER

Fra angst til afslappet forhold til eksamener

Fra angst inden, under og efter eksamener til afslapning i eksamens situationer.

Læs hele referencen

Fra tom hjerne til overskud og overblik

Kristine gik på 20 min. fra tanketom hjerne til at være klar og ovenpå.

Læs hele referencen

Fra eksamensskræk til selvsikkerhed

Ung pige til studentereksamen havde samme eksaminator til 2 forskellige eksamener. En før coachsessionen og en efter.

Læs hele referencen

Fra eksamensangst til et 12 tal

Ved hjælp af 2 samtaler med Per, samt et indumind lydspor på min telefon, opnåede jeg et 12 tal til min eksamen!

Læs hele referencen