Hvad er EI?

EI står for ‘Emotional Intelligence’  på dansk oversat til ‘Emotionel Intelligens' eller ‘Følelsesmæssig Intelligens’  

Der er lidt forvirring omkring brugen af begreberne Emotionel Intelligens og Følelsesmæssig Intelligens herunder forkortelserne EI og EQ.

EI refererer til Emotionel Intelligens på dansk Følelsesmæssig Intelligens og EQ bruges nogle gange om det samme, men refererer reelt til det engelske ‘Emotional Quotient’, som er den faktor der måles i, når personers og organisationers emotionelle intelligens måles og testes. Følelsesmæssig Intelligens har ikke en ‘dansk’ forkortelse.  

I HUMI arbejder vi primært med udvikling og i mindre grad med målinger og har valgt at bruge udtrykket Følelsesmæssig Intelligens i arbejdet med og om enkeltpersoner og Emotionel Intelligens i udviklingsarbejdet med organisationer.  

Som begreb kan Emotionel Intelligens eller Følelsesmæssig Intelligens ses som en række evner indenfor selvindsigt, selvkontrol og empati – der skal styrke organisationers og individers forståelse af sig selv og andre.  

Læs mere om Følelsesmæssig- og Emotionel Intelligens her 

Kontakt os på 2216 1200 eller direkte her

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

NLP og EI som pædagogisk fundament

"Vi oplever at kunne bruge meget mere af tiden på at overføre viden, læring og gode erfaringer til vores elever. Op vi oplever en stærkere relation til eleverne."

Læs hele referencen

Specialskole har gjort NLP og følelsesmæssig intelligens (EI) til del af deres pædagogiske fundament.

Bevarer overblikket og professionalismen

"Vi kan nu bevare overblikket og vores professionalisme. Vi glæder os hver dag over, at kunne træne og bliver bedre. På den måde er vi stolte over at kunne give vores pædagogiske linie, med følelsesmæssig intelligens og NLP, videre til vores familier, plejefamilier og opholdssteder."

Læs hele referencen

"En af de største problemstillinger i vores arbejde, er når forældre, børn og unge, går i følelsen og derigennem siger nogle hårde ting, og i værste tilfælde bliver fysisk voldsomme. Så bliver vores træning og redskaber, til ikke selv at gå i følelsen, helt afgørende for vores succes."

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!