Konsulenter & Coaches

Konsulenter og Coaches i HUMI

Alle er internationalt uddannede NLP Mastere og certificerede i udvikling af Følelsesmæssig Intelligens.

Den videre udvikling sikres via sparring og supervision, samt efter- og videreuddannelser i relevante områder. 

Freelance konsulent for HUMI

Vi får løbende henvendelser fra konsulenter, coaches m.fl., der ønsker at arbejde i vores felt.

Går du med de overvejelser og er du klar til at videreuddanne dig indenfor vores kerneområder, er du velkommen til at kontakte os.

@nodeName

Per Poulsen

Stifter og administrerende direktør i HUMI. Per er bl.a. uddannet inden for ledelse fra Lunds Universitet og uddannet hos grundlæggeren af NLP, Richard Bandler.

Per har gennem 21 år beskæftiget sig med en bred vifte af HR opgaver som organisations-, ledelses- og medarbejderudvikling, såvel som uddannelser og individuelle forløb som personalechef i A. P. Møller Gruppen.

Per bruger det meste af sin tid på at undervise ledere i erhvervslivet, på NLP Business Practitioner & NLP Master Practitioner uddannelserne, og han fungerer også som coach og terapeut i det omfang, tiden tillader det.

Send en mail til pp@HUMI.dk eller ring på +45 28 34 03 50

 

@nodeName

Vicky Miethe

Ekstern konsulent i HUMI med stor teoretisk og praktisk erfaring som konsulent og coach indenfor organisations-, ledelses- og medarbejderudvikling såvel som for enkeltpersoner.

Vicky er oprindeligt uddannet indenfor den finansielle sektor. Erfaringerne herfra er gennem de sidste 15 år suppleret med en række internationale coachuddannelser samt en NLP Master Practitioner uddannelse. Vicky er certificeret i udvikling af følelsesmæssig intelligens af Adele B. Lynn i USA .

Vicky har stor praktisk erfaring som coach og konsulent og kombinationen af dette og Vickys teoretiske fundament, skaber blivende forandringer i praksis hos organisationer og enkeltpersoner. 

Send en mail på admin@HUMI.dk eller ring på +45 22 16 12 00

 

@nodeName

Adele B. Lynn - International samarbejdspartner USA

Grundlægger og ejer af The Lynn leadership Group - sammen med sin datter Janele Lynn.

The Lynn Leadership group er en international konsulent- og uddannelsesvirksomhed - der fokuserer på, at hjælpe enkeltpersoner og organisationer til at skabe tillidsfulde relationer gennem Emotionel Intelligens.  

Adeles viden og kompetencer har gjort hende til en foretrukken ledelseskonsulent hos flere Fortune 500 virksomheder og The Lynn Leadership Group har certificerede partnere rundt om i hele verden.

Adele har desuden udgivet 7 bøger om Emotionel Intelligence som er oversat til 15 sprog og har modtaget flere internationale anerkendelser for sine udgivelser og sit arbejde med Emotionel Intelligence. 

Adeles formidling af Emotionel Intelligence er kendetegnet ved, at være særdeles praktiskorienteret - med et let forståeligt 'hands on' perspektiv - der skaber en lethed i forståelsen af et komplekst emne og effektive resultater.

@nodeName

Johnnie Bruus Rasmussen

Ekstern coach og konsulent  - uddannet driftsingeniør og psykolog. 

Johnnie har de seneste 10 år arbejdet i spændingsfelterne mellem organisationen og det enkelte menneske og mellem drift og innovation. Han tager hverken parti til fordel for mennesket eller systemet, men leder efter den indsigt, der gør det muligt at skabe synergi mellem dem.  

Johnnies erfaring spænder fra private produktions- og servicevirksomheder til offentlige dag- og døgninstitutioner og skoler.   

Send en mail på admin@HUMI.dk eller ring på +45 22 16 12 00

@nodeName

Britta Jacobsen

Ekstern coach og konsulent med solid erfaring inden for organisationsudvikling, som har skabt blivende resultatforbedringer i private og offentlige virksomheder. 

Britta er uddannet Cand. Polit. og har mange års erfaring med ledelse i den offentlige sektor. Erfaringerne herfra er gennem de sidste 13 år kombineret med adskillige forløb for ledere og medarbejdere i bl.a. ledelse, innovation, selvforvaltende grupper, følelsesmæssig intelligens og work-life balance. 

Britta har som konsulent, og efter at have gennemført mere end 1000 coachsessioner, topevalueringer fra både offentlige og private virksomheder, såvel som fra privatpersoner.

Send en mail på admin@HUMI.dk eller ring på +45 22 16 12 00

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!