Mød holdet i HUMI

Alle konsulenter og coaches i HUMI er internationalt uddannede NLP Mastere og certificerede i udvikling af Følelsesmæssig Intelligens.

Den videre udvikling sikres via sparring og supervision, samt efter- og videreuddannelser i relevante områder. 

Vi får løbende henvendelser fra konsulenter, coaches m.fl., der ønsker at arbejde i vores felt.

Går du med de overvejelser og er du klar til at videreuddanne dig indenfor vores kerneområder, er du velkommen til at kontakte os.

@nodeName

Per Poulsen

Grundlægger, ejer og partner

Per Poulsen er administrerende direktør i HUMI. Per er bl.a. uddannet inden for ledelse fra Lunds Universitet og uddannet hos grundlæggeren af NLP, Richard Bandler.

Per har som tidligere leder og personaleudviklingschef i A. P. Møller Gruppen og ejer af HUMI. mere end 25 års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer, baseret på Emotionel Intelligens og NLP.  

Per bruger det meste af sin tid på at facilitere, undervise, rådgive og coache ledere og nøglepersoner i erhvervslivet samt offentlige organisationer. 

Per har de sidste 12 år arbejdet med praktisk anvendt Emotionel Intelligens og er en af de førende specialister på området i Danmark.

Derudover er Per mastertræner på den Int. Business Practitioner & Master Practitioner uddannelse i Emotionel Intelligens og NLP. 

Send en mail til pp@HUMI.dk eller ring på +45 28 34 03 50

 

@nodeName

Melanie Claire Jørgensen

Medejer og Partner

HR Business, konsulent og coach i HUMI. Melanie er uddannet Cand Oecon med flere års erfaringer indenfor HR, projektledelse og design, strategi og forretningsudvikling.  

Melanie har de sidste 10 år arbejdet med mennesker og organisationer indenfor HR, kommunikation og procesoptimering og de seneste år fokuseret sit arbejde på at udvikle mennesker og organisationer indenfor Emotionel Intelligens.

Melanie er uddannet på Master niveau og er aktiv som assistenttræner på den Int.  Business Practitioner uddannelse i Emotionel Intelligens og NLP, såfremt tiden tillader det. 

Send en mail til mj@HUMI.dk eller ring på +45 31 17 87 97

 

@nodeName

Daniella Kofoed

Konsulent, coach og skolecoach mentor. Daniella er uddannet Master indenfor Emotionel Intelligens og NLP. 

Daniella har de sidste 4 år målrettet arbejdet med børn og unge med hovedfokus på elevsamtaler og udarbejdet forløb til at styrke selvværd og løse konflikter.

"Jeg oplever at behovet for Emotionel Intelligens er enormt, både blandt elever og i de forskellige teams jeg arbejder i"

Send en mail til dk@HUMI.dk eller ring på +45 5288 1200

 

@nodeName

Anders Kremmer Johansen

Netværkskoordinator (frivillig stilling)

Anders er uddannet på Master niveau i Emotionel Intelligens og NLP og folder til dagligt sine talenter ud i Danske Bank, som Souschef i Dalum på Fyn.

Anders har mere end 16 års erfaring med kunderådgivning, forandringsledelse og ledelse af rådgivere.

Som netværkskoordinator er det Anders’ opgave at varetage netværksadministrationen, bidrage med sparring og input til netværksplanlægningen og være bindeleddet og den kontaktansvarlige mellem de enkelte medlemmer og HUMI.

Anders vil ligeledes i samarbejde med HUMI facilitere og gennemføre de planlagte netværksarrangementer.  

Send en mail til akj@HUMI.dk eller ring på +45 22 70 78 93

 

@nodeName

Heidi Tsimisiris

Ekstern konsulent  - uddannet i salg med speciale i DISC, mennesketyper, relationer, kommunikation samt Fysisk Træner med speciale i motivation.

Heidi har igennem sine mange år som ejerleder i sine egne virksomheder og kursusleder for Hjemmeværnsskolens idrætsuddannelser, udviklet en særlig kompetence i forhold til kommunikation, adfærds profilering, salg og motivation.

Hun anvender værktøjer, som i det daglige samarbejde med din virksomhed, gør udviklings processen mere forståelige, og skaber en følelse af medejerskab for de nye tiltag i kommunikationen.

Send en mail på admin@HUMI.dk eller ring på +45 22 16 12 00

@nodeName

Mads Halskov

Skolecoach mentor hos HUMI. Mads er uddannet Master indenfor Emotionel Intelligens og NLP. Til hverdag er Mads ansat på Oure Skolerne, Fyn. 

Mads har de sidste år arbejdet både på specialeskoler og efterskoler og stor erfaring med at arbejde med kropsfysik og læring. 

"Emotionel Intelligens har givet mig ny energi og et meget større perspektiv på læring og udvikling af elever" 

Send en mail til admin@HUMI.dk eller ring på +45 2216 1200

 

@nodeName

Andreas Nissen

Skolecoach mentor hos HUMI. Andreas er uddannet Master indenfor Emotionel Intelligens og NLP. Til hverdag er Andreas ansat som Obs-lærer på Ejerslykkeskolen, Fyn

Andreas har de sidste 12 år arbejdet som Obs-lærer med børn og unge .

"Uddannelsen i Emotionel Intelligens har givet mig værktøjer til at forstå mennesker. Både i elevrelationen og i samarbejdet med mine kolleger og forældre. Jeg har fået et helt nyt perspektiv på mit arbejde".  

Send en mail til admin@HUMI.dk eller ring på +45 2216 1200

 

@nodeName

Adele B. Lynn - International samarbejdspartner USA

Grundlægger og ejer af The Lynn leadership Group - sammen med sin datter Janele Lynn.

The Lynn Leadership group er en international konsulent- og uddannelsesvirksomhed - der fokuserer på, at hjælpe enkeltpersoner og organisationer til at skabe tillidsfulde relationer gennem Emotionel Intelligens.  

Adeles viden og kompetencer har gjort hende til en foretrukken ledelseskonsulent hos flere Fortune 500 virksomheder og The Lynn Leadership Group har certificerede partnere rundt om i hele verden.

Adele har desuden udgivet 7 bøger om Emotionel Intelligence som er oversat til 15 sprog og har modtaget flere internationale anerkendelser for sine udgivelser og sit arbejde med Emotionel Intelligence. 

Adeles formidling af Emotionel Intelligence er kendetegnet ved, at være særdeles praktiskorienteret - med et let forståeligt 'hands on' perspektiv - der skaber en lethed i forståelsen af et komplekst emne og effektive resultater.

@nodeName

Johnnie Bruus Rasmussen

Ekstern coach og konsulent  - uddannet driftsingeniør og psykolog. 

Johnnie har de seneste 10 år arbejdet i spændingsfelterne mellem organisationen og det enkelte menneske og mellem drift og innovation. Han tager hverken parti til fordel for mennesket eller systemet, men leder efter den indsigt, der gør det muligt at skabe synergi mellem dem.  

Johnnies erfaring spænder fra private produktions- og servicevirksomheder til offentlige dag- og døgninstitutioner og skoler.   

Send en mail på admin@HUMI.dk eller ring på +45 22 16 12 00

@nodeName

Britta Jacobsen

Ekstern coach og konsulent med solid erfaring inden for organisationsudvikling, som har skabt blivende resultatforbedringer i private og offentlige virksomheder. 

Britta er uddannet Cand. Polit. og har mange års erfaring med ledelse i den offentlige sektor. Erfaringerne herfra er gennem de sidste 13 år kombineret med adskillige forløb for ledere og medarbejdere i bl.a. ledelse, innovation, selvforvaltende grupper, følelsesmæssig intelligens og work-life balance. 

Britta har som konsulent, og efter at have gennemført mere end 1000 coachsessioner, topevalueringer fra både offentlige og private virksomheder, såvel som fra privatpersoner.

Send en mail på admin@HUMI.dk eller ring på +45 22 16 12 00

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!