INDSIGTEN af Per Poulsen

Ny bog der på en effektiv og involverende måde, giver dig en indsigt i og dybere forståelse for Emotionel Intelligens og NLP. 

Bogen 'Indsigten' skildrer historien om Peter og hans deltagelse i et introduktionskursus i Emotionel Intelligens og NLP.

Du møder Peter og hører om de udfordringer han har med sig selv, sit parforhold, de overbevisninger og den adfærd som han ønsker at ændre, uden konkret, at vide hvordan han skal gøre.

Bogen 'Indsigten', er et skøn-faglitterært værk, der kobler faktuel viden fra Emotionel Intelligens og NLP til konkrete hverdagssituationer og udfordringer - privat og på jobbet.

Alle eksempler og historier i bogen er fra virkelige oplevelser og erfaringer, modtaget igennem de sidste 10 år fra hundredvis ad referencer - anonymiseret og samlet i Peter og de andre personer, som du vil møde igennem bogen.

Bogen er til dig der er nysgerrig på, hvordan Emotionel Intelligens og NLP kan styrke dig - privat og på jobbet.

Bogen viser dig, hvordan du med enkle øvelser og teknikker kan ændre din opfattelse, dine overbevisninger og din livsenergi - så du kan og tør mere!

Ønsker du at arbejde med 'Indsigten' som et foredrag eller som et gå hjem møde i din organisation, kontakt Per Poulsen direkte på +45 28340350.

'Indsigten' kan bestilles på admin@HUMI.dk

Introduktionspris kr. 149,-

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation
Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!