“Af de uddannelser jeg har været igennem (studentereksamen, lærereksamen, psykologi studie, diplom uddannelse i ledelsen) er min NLP uddannelse den korteste (tidsmæssigt) den med det mindste pensum – og den der har givet mig flest redskaber, størst indsigt og udvikling, fagligt og personligt!

Det har været en fantastisk rejse, og nu hvor jeg er færdig, oplever jeg, at detkun er starten på en livslang udviklingsproces.

Ingen tvivl om at NLP teorierne er spændende og brugbare redskaber til bl.a. at forstå sig selv og omverden og hvordan vores interaktion fungerer. Metoderne er gode redskaber til at opnå konstruktive og positivt resultater via kommunikation, samt indsigt og afklaring af udfordringer. Det vil dog ikke have været det samme udbytte, jeg ville have sidde med i dag, hvis ikke det havde været for Per.

Per er en fantastisk underviser, dygtig, skarp, hurtig, nærværende, tillidsfuld og empatisk. Han har evnen til at være tilsted på en måde, så undervisningen hele tiden bevæger i forhold til interaktionen mellem de personer der er til stede og det stof han underviser i. Han skaber et rum, hvor der er plads og tryghed,til at man tør bevæge sig ud over sine faglige og personlige grænser – derud hvor læring bliver til ny indsigt og viden. Den totale implementering.

Denne her uddannelse ender ikke op med et antal bøger i reolen, notater i mapper – den lægger sig ind under huden og er med fremover i ens tanker, handlinger og følelser.

At jeg derudover har lært nogle fantastiske mennesker at kende, er en anden del af det output som mit uddannelsesforløb har beriget mig med. Mennesker der hvis vi var mødtes tilfældigt, nok var forsvundet ud af mit liv igen uden at sætte spor da vi er utrolig forskellige. Det vi har gennemgået sammen, har sat unikke spor, som vil fortsætte med at udvikle os hver for sig og sammen.

Jeg kan kun anbefale alle, at give sig selv den gave, det er at gennemgå uddannelsesforløbet som NLP Business Practitioner hos Per”.

Pia Dalsgaard / skoleleder Vanløse skole