Lederudviklings referencer

Nederst på denne side finder du referencer fra virksomheder og organisationer HUMI har hjulpet med forskellige lederudviklings opgaver.   

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

NLP og EI som pædagogisk fundament

"Vi oplever at kunne bruge meget mere af tiden på at overføre viden, læring og gode erfaringer til vores elever. Op vi oplever en stærkere relation til eleverne."

Læs hele referencen

Specialskole har gjort NLP og følelsesmæssig intelligens (EI) til del af deres pædagogiske fundament.

Målene bliver nået, nemmere og mere effektivt

"Denne nye holdning har vist os, at proces orienteret ledelse er en langt mere effektiv og tryg måde at lede på. Målene bliver nået, nemmere og mere effektivt."

Læs hele referencen

Revisionsfirmaet Ernst & Young, Fyn har gennemgået en proces med forandringsledelse.

Selvkritik blev vendt til muligheder

"Nu har jeg gjort noget forkert" til "nu har jeg en mulighed for at gøre noget..."

Læs hele referencen

Tina gik fra stress til trivsel, og fik ændret sin selvkritik til muligheder for at handle.

Glad chef med gode redskaber

"... jeg har fået så nemt ved at finde nye metoder, metoder som er så brugbare. I LOVE IT."

Læs hele referencen

"...er faktisk rigtig glad for mit nye liv som CHEF, jeg uddeleger, roser og giver feedback på den gode måde....Ledelsen har rost mig for, hvordan jeg takler stressede stunder."

NLP's værktøjer gjorde mig til en bedre leder

"Ledelse; en bedre forståelse af mit team med en positiv indgangsvinkel, her har konflikthåndteringsværktøjer etc. bestemt gjort at jeg er blevet mere opmærksom på min rolle som leder og hvordan jeg skal håndtere udfordrende situationer."

Læs hele referencen

Efter en kommunikations uddannelse hos HUMI, har Thomas fået en mere anerkendende tilgang til sit team og en øget opmærksomhed på, hvordan han skal håndtere udfordrende situationer.

Kommunikations uddannelsen gav motivation og udvikling

"Under uddannelsen er jeg blevet inspireret i en sådan grad, at ideerne nærmest præsenterer sig selv. Det bedste er, at ideerne bærer frugt, de sætter energien fri i mine butikker - både min egen, og mine medarbejderes energi"

Læs hele referencen

"Uddannelsen har givet mig stof til flere års motivation og udvikling. Tidligere var det mest et lykketræf, hvis jeg på et kursus eller på en konference fandt noget, der kunne bruges"

Det koster jo ikke noget at deltage i en intro aften

"Jeg kan til enhver tid anbefale HUMI". 

Læs hele referencen

"Efter denne 'intro' til NLP, fandt jeg ud af hvor vigtigt det er at have en virkelig god og solid kommunikativ ballast".

Uddannelse ved HUMI er 'Value for Money'

"Det er givende, både på arbejde og på hjemmefronten. Samtidig giver uddannelsen en god selvforståelse og skærper dine kommunikative evner". 

Læs hele referencen

Per tog en NLP uddannelse ved HUMI: "Jeg har gennem hele mit arbejdsliv deltaget på mange kurser, men ingen kurser eller uddannelser har givet mig så meget tilbage..."

Jeg kan bruge min nye viden i mit arbejde

"...og selv om vi har lært meget om konflikthåndtering, har jeg, når jeg tænker efter, ikke haft nogle konflikter siden kurset. Det tilskriver jeg, at jeg nu ser på verdenen med nye øjne".

Læs hele referencen

"Min nye NLP viden er blevet en helt naturlig del af min hverdag, både i relation til andre mennesker, arbejdsmæssigt som privat, men bestem også i forbindelse med min egen måde at se verdenen på".

indumind på dagsordenen!

”Derudover har jeg med succes bragt indumind ind i vores afdelingsmøder. Vores 20 medarbejderne får energi og inspiration af en” indumind-pause”.

Læs hele referencen

Markedschef Jane Christensen har indført indumind tid på afdelingsmøderne, der typisk afholdes omkring frokosttid, eller er indlagt som en del af afdelingsmøder.

Fra tanke til handling med indumind

”På den måde har indumind gjort min hverdag mere effektiv og mit humør højere”.

Læs hele referencen

"Efter meget kort tid med indumind, kunne jeg mærke, at det virkede. indumind hjælper mig med at systematisere mine tanker og gøre mine tanker til handling”.

Som ringe i vandet

"Der er skabt en tværgående læreproces, som fra medarbejder til medarbejder, har bredt sig som ringe i vandet. Processen som startede hos Palle Wulff, har i dag gjort at alle niveauer er i en udviklende tankeproces, som gengiver sig i dagligdagen i ethvert led af organisationen."

Læs hele referencen

Anerkendende ledelse og tilgang til medarbejderne via lederens kommunikations uddannelse hos HUMI, har bredt sig ud i hele organisationen som ringe i vandet.

Bedre resultater og positive sidegevinster

"Igennem udviklingsprocessen har resultaterne blandt andet været færre fejl og en lavere personaleomsætning, som dermed har skabt et større resultat for organisationen. Medarbejderne har fået flere værktøjer i kassen, værktøjer som skaber en større fleksibilitet, større medansvar. Værktøjer som kan bruges på arbejdet, og samtidig kan være med til at skabe positive resultater i privatlivet, som sidegevinst."

Læs hele referencen

Sodexos leder har via en anerkendende tilgang til forandringsledelse og organisationsudvikling, fået et bedre resultat på flere planer i organisationen - og positive sidegevinster for personalet.

En rejse for ledelsen der heldigvis aldrig ender

"The personal discussions I had with Per helped me to believe in / commit to the work on employee engagement not only as a process but even more as a leadership concept. Certainly a journey which is ongoing and actually never ends. I strongly recommend Per and his team to other companies who are about to start or already started a similar journey"."

Læs hele referencen

En workshop hos HUMI gav ledelsen mulighed for at gå helhjertet ind i forandringsledelse.

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!