Manglende selvværd og selvtillid 

Nederst på denne side finder du referencer fra kunder HUMI har hjulpet med at håndtere og opbygge manglende selvværd og selvtillid. 

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

Fra angst til selvværd

"Det har i den grad påvirket mit liv hele vejen rundt, så det i dag er helt ok at være mig. Jeg mærker tydeligt, at det er mig der har værdi, og ikke mine præstationer jeg skal måle mig på."

Læs hele referencen

Fra irritation og manglende rummelighed til selvværd

NLP blev mit vendepunkt

"Jeg føler en lykke og et gå på mod, som jeg ikke har følt i rigtig mange år, og det er som om mit indre bare bobler. Det er bare så VILDT!!!
Jeg mener, at NLP kan bruges af ALLE." 

Læs hele referencen

Berit havde i mange år været præget af depressioner, angst, fobier og intet selvværd. Så lærte hun NLP!

Coaching styrkede mit selvværd markant

"Det jeg i dag oplever er at jeg er mindre stresset i hverdagen, føler meget mere selvværd, har en stærk selvtillid og til sidst og ikke mindst OVERSKUD:-)”

 

Læs hele referencen

Palle havde efter en svær skilsmisse mistet troen på sig selv, og han havde behov for hjælp til at komme videre i livet…

Fra manglende selvtillid til smil og mod

”… jeg stod med en massiv udfordring og at mit humør var rigtig dårligt. Alligevel tog det kun Per få minutter over Skype, at få mig til at smile og formå IGEN, at vise mig ved at lade mig finde min (egen) vej.”

Læs hele referencen

Nyt job, land og bopæl betød Chres mistede sin selvtillid, men en coaching via "Skype" ændrede alt.

NLP's værktøjer gjorde mig til en bedre leder

"Ledelse; en bedre forståelse af mit team med en positiv indgangsvinkel, her har konflikthåndteringsværktøjer etc. bestemt gjort at jeg er blevet mere opmærksom på min rolle som leder og hvordan jeg skal håndtere udfordrende situationer."

Læs hele referencen

Efter en kommunikations uddannelse hos HUMI, har Thomas fået en mere anerkendende tilgang til sit team og en øget opmærksomhed på, hvordan han skal håndtere udfordrende situationer.

Fra skepsis til ro og overskud

”I forbindelse med et praktikophold blev jeg introduceret for indumind, og havde som tidligere nævnt ikke den store tiltro til at det ville virke på mig…. Mit hoved var ikke længere fyldt med al mulig ”støj”, og jeg fik byttet flere og flere negative tanker ud med positive tanker og bare det, var selvforstærkende så jeg tænkte flere og flere positive tanker og stille og roligt ændrede mit syn sig på flere ting.”

Læs hele referencen

Skepsis i forhold til indumind, blev vendt til ro, overskud og lyst til at lære mere om hvordan man kan påvirke sig selv positivt.

indumind har givet mig troen på mig selv tilbage

”Andre mærker det også: Mine drengene kan klart mærke en mor der er mere glad og har mere overskud og der samme siger kæresten. Der skal mere til før jeg bliver gal.”

 

Læs hele referencen

”Jeg har lært om mig selv, at jeg skal stole mere på mig selv og jeg kan hvad jeg vil, og ad den vej kan jeg få mine drømme opfyldt”.

Anbefaler ALLE at prøve indumind

”Jeg bruger dagligt indumind, og gerne mere, hvis jeg skal præsterer noget (holde en tale, eksamen, jobsamtale, familie-komsammen osv.). Jeg kan på det varmeste anbefale ALLE at prøve Indumind”.

Læs hele referencen

”Jeg har tidl. på min arbejdsplads oplevet stress og dårligt arbejdsmiljø. Havde vi på jobbet haft kendskab til Indumind, tror jeg mange af disse ting, ville være ikke-eksisterende...."

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!