Stress

Nederst på denne side finder du referencer fra kunder HUMI har hjulpet med at håndtereløse og forebygge Stress. 

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

Min udfordring blev løst på en time

... en psykolog var imidlertid ikke den rette vej for Anja, som valgte at tage kontakt til HUMI. Efter én times coaching var angsten væk. 

Læs hele referencen

Efter at have overværet et væbnet røveri i en bank, var Anja bange for at gå ind i en bank trods flere behandlinger ved en af Danmarks bedste psykologer.

Coaching styrkede mit selvværd markant

"Det jeg i dag oplever er at jeg er mindre stresset i hverdagen, føler meget mere selvværd, har en stærk selvtillid og til sidst og ikke mindst OVERSKUD:-)”

 

Læs hele referencen

Palle havde efter en svær skilsmisse mistet troen på sig selv, og han havde behov for hjælp til at komme videre i livet…

Fra frustration til overblik, lettelse og ro

”Det jeg oplevede, da jeg kom hjem ... var, at jeg havde meget mere overskud. Jeg oplevede mig selv meget mere positiv, og jeg oplevede en form for taknemmelighed over for det jeg var i og havde, både mine børn, min mand og min familie - og mit liv som helhed. Og jeg oplevede en meget blidere side af mig selv. En side, som nok har været der altid, men som bare var forsvundet gennem de mange ting der fyldte i livet.”

Læs hele referencen

Mette havde mistet overblikket over hverdagen og følte sig presset. Med 1½ times stresscoaching blev dette ændret, foruden at Mette har lært at forebygge stress til gavn for alle i familien.

Et samarbejde med HUMI giver overblik

”Et samarbejde som for mig indtil nu har været én spændende rejse, med helt utrolige oplevelser. Hvor jeg har formået at flytte mig og dermed opnå ny indsigt, både personligt og professionelt.”

Læs hele referencen

Pia har arbejdet med HUMI både i sit professionelle og private liv.

Anbefaler ALLE at prøve indumind

”Jeg bruger dagligt indumind, og gerne mere, hvis jeg skal præsterer noget (holde en tale, eksamen, jobsamtale, familie-komsammen osv.). Jeg kan på det varmeste anbefale ALLE at prøve Indumind”.

Læs hele referencen

”Jeg har tidl. på min arbejdsplads oplevet stress og dårligt arbejdsmiljø. Havde vi på jobbet haft kendskab til Indumind, tror jeg mange af disse ting, ville være ikke-eksisterende...."

Fokus og prioritering med indumind

”Så snart jeg lytter til en indumind, genfinder jeg min evne til at fokusere og prioritere – og får derved færdiggjort flere opgaver.  Jeg bruger også indumind som en power nap, hvor jeg på kort tid får ro på mine tanker og henter inspiration”.

Læs hele referencen

Markedschef Jane Christensen: ” indumind hjælper mig særligt i de perioder, hvor der er så mange bolde i luften, at knivskarp prioritering er nødvendig, men hvor det er en udfordring for mig at bevare overblikket”.

Fra tanke til handling med indumind

”På den måde har indumind gjort min hverdag mere effektiv og mit humør højere”.

Læs hele referencen

"Efter meget kort tid med indumind, kunne jeg mærke, at det virkede. indumind hjælper mig med at systematisere mine tanker og gøre mine tanker til handling”.

Overskud til familien igen

”Det gør, at der med et travlt job igen er overskud til familien". 

Læs hele referencen

Administrativ leder Mette Smith: "indumind giver mig ro, fokus og energi i hverdagen”

Jeg har fået mit liv igen

”Kort sagt: Jeg har fået mit liv igen…. Ikke mit gamle liv, for indumind har lært mig mangt og meget, men et liv med arbejde, smil, glæde og kræfter til også at hjælpe de svage i samfundet. Nu glæder jeg mig hver dag til at komme videre i mit indholdsrige liv”.

Læs hele referencen

"Vores hunde kommer i skoven og jeg har lige været i Paris med min datter og en veninde. Ingen social forbi eller angst på hele turen!”

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!