Angst & Fobi coach referencer

Nederst på denne side finder du referencer fra forskellige kunder der har brugt HUMI som deres coach i forbindelse med angst eller fobi'er af forskellige art. 

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

Nu lærer jeg i undervisnings situationer

"I dag kan jeg holde overblikket i en undervisnings situation, bevare roen og derved kan jeg komme med det rigtige spørgsmål eller svar som jeg har brug for i denne situation."

Læs hele referencen

"...jeg vidste at jeg havde svaret på spørgsmålet, min hjerne kunne simpelthen ikke hente noget frem fra min hukommelse"

Fra angst til afslappet forhold til eksamener

"I dag, 3 måneder efter, har jeg intet af den tidligere angst tilbage. Jeg oplever at være helt afslappet (næste for meget :-)) i forhold til mine eksamener"

Læs hele referencen

Fra angst inden, under og efter eksamener til afslapning i eksamens situationer.

Fra eksamensangst til et 12 tal

"Fra at være meget nervøs og slet ikke kunne overskue eksamen, gik det så godt som det overhovedet kunne; jeg kunne tænke klart, være fokuseret, havde nærvær under eksamen og fik derved et 12 tal"

Læs hele referencen

Susanne var træt af at være bange for eksamen og af at få dårlige karakterer. Hun ønskede at få hjælp til at klare eksamens situationen og få nogle redskaber til, hvad hun kunne gøre anderledes.

Fra tom hjerne til overskud og overblik

"Jeg har ALDRIG følt mig så klar i hovedet, ovenpå og i det hele taget TOP-motiveret til at have det godt under eksamen og til at præstere mit bedste. Jeg fik 12 til eksamen, hvilket jeg aldrig har prøvet før."

Læs hele referencen

Kristine gik på 20 min. fra tanketom hjerne til at være klar og ovenpå.

Fra eksamensskræk til selvsikkerhed

"Hendes eksaminator til denne succesfulde eksamen havde også været hendes eksaminator til en anden eksamen - før jeres session - og hun havde sagt, at det var en helt anden pige - fyldt med selvsikkerhed, der havde stået foran hende her anden gang"

Læs hele referencen

Ung pige til studentereksamen havde samme eksaminator til 2 forskellige eksamener. En før coachsessionen og en efter.

Hvad kunne jeg ha' ført mit liv til uden eksamensskræk

"Gad vide, hvad jeg kunne ha' ført mit liv til, hvis min studentereksamen var forløbet uden eksamensskræk..."

Læs hele referencen

"Gid jeg havde mødt dig i 1991, hvor jeg gik til studentereksamen"

Jeg håber, at jeg møder en frø inden længe

"Jeg har også været nede på stien og gå i regnvejr, og dette har jeg ikke gjort i flere år, netop fordi det er her, hvor man ofte kan møde frøer."

Læs hele referencen

"Jeg kan tydelig mærke en forskel, idet jeg slet ikke er opmærksom på samme måde når jeg går ud af døren om morgenen, det sted hvor jeg flere gange har mødt frøer."

Angst for ikke at slå til som mor

"Med under 2 timers terapi, der fokuserede på, at jeg er god nok som menneske og som mor, fik Per mig ud af angsten"

Læs hele referencen

"Efter 3 måneder opgav jeg helt at amme og resultatet var, at jeg, da min datter var 3 måneder gammel, følte mig som en rigtig dårlig mor."

Det ER muligt at slippe af med din angst

”Før øvelsen påvirkede trafikulykken min hverdag, med et klokkeklart 10 tal på en skala til 10. Efter øvelsen kunne jeg mærke det kun var til et 2 tal. … jeg syntes det er vigtigt at vi som mennesker ved, at ting der har siddet så dybt i ens personlighed i så mange år, KAN ændres eller laves om!”

 

Læs hele referencen

Lykke har været så bange for at være passager i en bil i 40 år at hun brugte lang tid dagligt på at planlægge dagen, så hun ikke skulle køre med andre. En 15 minutters øvelse på NLP Business Practitioner uddannelsen ændrede alt.

HUMI og et simpelt redskab forandrede hele min verden

”Jeg fik et simpelt redskab af Per, som viste sig at være det redskab der forandrede hele min verden. Her to måneder efter jeg havde sessionen med Per, er jeg nu fuldstændig angst-fri og kan for alvor nyde min ungdom igen.

Jeg har trods alt været en del rundt ved forskellige behandlere samt prøvet beroligende piller osv.. Og kan ud fra det, på det varmeste anbefale Per og Humi!”

Læs hele referencen

2 års socialangst der ikke var løst efter 20 behandlingstimer hos psykologer og andre coaches, blev ændret til succes med 1 times coaching hos HUMI.

En indledende uforpligtende snak først

”Og nu er det lidt komisk, at jeg selv står med en reference, hvor min udfordring med socialangst blev ”kureret” på en time. Og det efter 15 timer ved 2 psykologer, hypnose, og 5 timer ved en Neurocoach med masser værktøjer og øvelser der ikke virkede.”

Læs hele referencen

Mathias var skeptisk i starten, men tog imod HUMIs tilbud om 15 min. gratis og uforpligtende telefon coaching.

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!