indumind selvcoach referencer

Nederst på denne side finder du referencer fra forskellige kunder der har brugt HUMI og induminds selvcoach ydelse. 

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

indumind har givet mig troen på mig selv tilbage

”Andre mærker det også: Mine drengene kan klart mærke en mor der er mere glad og har mere overskud og der samme siger kæresten. Der skal mere til før jeg bliver gal.”

 

Læs hele referencen

”Jeg har lært om mig selv, at jeg skal stole mere på mig selv og jeg kan hvad jeg vil, og ad den vej kan jeg få mine drømme opfyldt”.

Anbefaler ALLE at prøve indumind

”Jeg bruger dagligt indumind, og gerne mere, hvis jeg skal præsterer noget (holde en tale, eksamen, jobsamtale, familie-komsammen osv.). Jeg kan på det varmeste anbefale ALLE at prøve Indumind”.

Læs hele referencen

”Jeg har tidl. på min arbejdsplads oplevet stress og dårligt arbejdsmiljø. Havde vi på jobbet haft kendskab til Indumind, tror jeg mange af disse ting, ville være ikke-eksisterende...."

Fra smerter til en produktiv dag

”… jeg fik efterfølgende handlet lidt ind, gjort hovedrent, ryddet op, vasket tøj, gået en aftentur, og mit humør er i top, og smerterne er til at kapere!”   

Læs hele referencen

Indumind hjalp kvinde med kroniske smerter, ved at flytte fokus og få styr på tankerne.

Gevinst for mig og min arbejdsgiver

”Faktisk har min chef et par gange sagt til mig; ”Kan du ikke lige tage hørebøfferne på og tage en indumind pause?” Han har nemlig observeret, at han også i allerhøjeste grad profiterer af, at jeg har mere ro, overskud og energi til mit arbejde når jeg har taget en indumind lektion!”

Læs hele referencen

Arbejdsgiver har observeret, at efter en indumind er der fornyet energi og arbejdsglæde i medarbejderen.

indumind giver mig et helt nyt overskud

”Jeg har næsten ubemærket ændret min opfattelse af hvad der er vigtigt at fokusere på og det er blevet en helt ny måde at tænke og agere på og nu kan jeg slet ikke lade være, for den positive respons jeg får ud af det, giver mig et helt nyt overskud”.

Læs hele referencen

Indumind gav en masse positiv respons og et helt nyt overskud, til at klare hverdagen.

Min performance i jobbet er styrket med indumind

”Samtidig oplever jeg, at indumind har lært mig at blive bedre til at forstå og fokusere mine tanke. Jeg har mere fokus på det positive i de situationer, jeg er i”.

Læs hele referencen

”Nu ser jeg situationen i sin helhed og fra andres vinkel - og derved bliver situationen nemmere at løse og relationerne med mine kollegaer bedre”.

Mentaltræning til elite sportsudøvere

"I mine 34 år som leder og og træner af sportsfolk på eliteniveau er induminds metoder de mest effektive, jeg har arbejdet med”.

Læs hele referencen

Branch Chief i World Karate Organisationen Jan Bülow anbefaler indumind som del af mentaltræningen for sportsfolk på eliteniveau.

Fokus og prioritering med indumind

”Så snart jeg lytter til en indumind, genfinder jeg min evne til at fokusere og prioritere – og får derved færdiggjort flere opgaver.  Jeg bruger også indumind som en power nap, hvor jeg på kort tid får ro på mine tanker og henter inspiration”.

Læs hele referencen

Markedschef Jane Christensen: ” indumind hjælper mig særligt i de perioder, hvor der er så mange bolde i luften, at knivskarp prioritering er nødvendig, men hvor det er en udfordring for mig at bevare overblikket”.

indumind på dagsordenen!

”Derudover har jeg med succes bragt indumind ind i vores afdelingsmøder. Vores 20 medarbejderne får energi og inspiration af en” indumind-pause”.

Læs hele referencen

Markedschef Jane Christensen har indført indumind tid på afdelingsmøderne, der typisk afholdes omkring frokosttid, eller er indlagt som en del af afdelingsmøder.

Fra tanke til handling med indumind

”På den måde har indumind gjort min hverdag mere effektiv og mit humør højere”.

Læs hele referencen

"Efter meget kort tid med indumind, kunne jeg mærke, at det virkede. indumind hjælper mig med at systematisere mine tanker og gøre mine tanker til handling”.

Overskud til familien igen

”Det gør, at der med et travlt job igen er overskud til familien". 

Læs hele referencen

Administrativ leder Mette Smith: "indumind giver mig ro, fokus og energi i hverdagen”

Jeg har fået mit liv igen

”Kort sagt: Jeg har fået mit liv igen…. Ikke mit gamle liv, for indumind har lært mig mangt og meget, men et liv med arbejde, smil, glæde og kræfter til også at hjælpe de svage i samfundet. Nu glæder jeg mig hver dag til at komme videre i mit indholdsrige liv”.

Læs hele referencen

"Vores hunde kommer i skoven og jeg har lige været i Paris med min datter og en veninde. Ingen social forbi eller angst på hele turen!”

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!