Stress & energi coach referencer

Nederst på denne side finder du referencer fra forskellige kunder der har brugt HUMI som deres coach i forbindelse med stress og energi udfordringer af forskellige varianter. 

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

Fra angst til selvværd

"Det har i den grad påvirket mit liv hele vejen rundt, så det i dag er helt ok at være mig. Jeg mærker tydeligt, at det er mig der har værdi, og ikke mine præstationer jeg skal måle mig på."

Læs hele referencen

Fra irritation og manglende rummelighed til selvværd

Fra stress til trivsel på 45 minutter

”45 minutter efter med en masse ord og øvelser var jeg 100 % frisk. Jeg fattede ikke hvordan det var foregået, jeg var bare mig selv og helt klar.”

” I dag har jeg en rigtig god balance i mit arbejdsliv og nyder at være far for mine børn.”

Læs hele referencen

”Jeg stod i firmaet med en meget stor opgave, materialer og værktøjer lå over alt og børnene kaldte på mig. Jeg kunne bare mærke at jeg var ved at miste mig selv, og jeg blev rigtig bange.”

Coaching styrkede mit selvværd markant

"Det jeg i dag oplever er at jeg er mindre stresset i hverdagen, føler meget mere selvværd, har en stærk selvtillid og til sidst og ikke mindst OVERSKUD:-)”

 

Læs hele referencen

Palle havde efter en svær skilsmisse mistet troen på sig selv, og han havde behov for hjælp til at komme videre i livet…

Fra frustration til overblik, lettelse og ro

”Det jeg oplevede, da jeg kom hjem ... var, at jeg havde meget mere overskud. Jeg oplevede mig selv meget mere positiv, og jeg oplevede en form for taknemmelighed over for det jeg var i og havde, både mine børn, min mand og min familie - og mit liv som helhed. Og jeg oplevede en meget blidere side af mig selv. En side, som nok har været der altid, men som bare var forsvundet gennem de mange ting der fyldte i livet.”

Læs hele referencen

Mette havde mistet overblikket over hverdagen og følte sig presset. Med 1½ times stresscoaching blev dette ændret, foruden at Mette har lært at forebygge stress til gavn for alle i familien.

Et samarbejde med HUMI giver overblik

”Et samarbejde som for mig indtil nu har været én spændende rejse, med helt utrolige oplevelser. Hvor jeg har formået at flytte mig og dermed opnå ny indsigt, både personligt og professionelt.”

Læs hele referencen

Pia har arbejdet med HUMI både i sit professionelle og private liv.

Selvkritik blev vendt til muligheder

"Nu har jeg gjort noget forkert" til "nu har jeg en mulighed for at gøre noget..."

Læs hele referencen

Tina gik fra stress til trivsel, og fik ændret sin selvkritik til muligheder for at handle.

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!