Identificér dine styrker referencer

Nederst på denne side finder du referencer fra tidligere deltagere på HUMIs og induminds Identificér dine styrker uddannelsesforløb.   

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

Effekten bliver man jo helt afhængig af!

"Jeg havde svært ved at tro, at jeg kunnelære noget om mig selv eller flytte på mine overbevisninger og vaner, bare ved at lytte til nogle lydfiler…. Det var en befrielse ikke længere at være sur og indebrændt, men bare mærke hvordan tågen lettede stille og roligt – og alt hvad jeg gjorde var at investere 20 min om dagen på at lytte til en lydfil.”

Læs hele referencen

".. jeg er en mere nærværende og positiv mor, jeg rummer mere, har større tålmodighed og bedst af alt: Jeg har mere ro i mit hoved og stresser derved mindre.”

Fra skepsis til ro og overskud

”I forbindelse med et praktikophold blev jeg introduceret for indumind, og havde som tidligere nævnt ikke den store tiltro til at det ville virke på mig…. Mit hoved var ikke længere fyldt med al mulig ”støj”, og jeg fik byttet flere og flere negative tanker ud med positive tanker og bare det, var selvforstærkende så jeg tænkte flere og flere positive tanker og stille og roligt ændrede mit syn sig på flere ting.”

Læs hele referencen

Skepsis i forhold til indumind, blev vendt til ro, overskud og lyst til at lære mere om hvordan man kan påvirke sig selv positivt.

Fantastisk oplevelse, som vil følge mig resten af livet

”Efter bare 14 dage med indumind oplever jeg, at jeg er stærkere end jeg tror….Jeg kan mærke på mig selv og mine omgivelser, at jeg er blevet mere lykkelig, jeg er mere glad og ser tingene meget mere positivt og vender tit andre folks kommentar og svare med et positiv svar istedet for negativt, som jeg ville have gjort tidligere."

Læs hele referencen

"Der er sket en kæmpe forandring, som ikke kan udtrykkes med ord, men som viser sig via mine følelser og adfærd.”

Forstærket tro på mine værdier

”Da jeg startede på indumind, og identificer dine styrker, havde jeg ingen anelse om, at jeg her ville møde nogle mennesker og lærer et værktøj at kende, som stadig betyder så meget for mig. Indumind har været mit netværk og anker.”

Læs hele referencen

"Indumind, har givet mig et forstærket tro på mine værdier, og givet mig kæmpe meget selvindsigt, som jeg er evig taknemmelig for".

indumind reducerer mit medicinforbrug

”Rent faktisk har disse læringspakker betydet at jeg har kunnet reducere mit medicinforbrug ved sengetid ganske betragteligt fra 75 mg. til 25 mg. beroligende medicin (og en intention om at den sidste pille bliver aflivet inden for ganske kort tid!) Samtidig har jeg fået installeret en mental pauseknap, som jeg bruger når jeg er ved at miste kontrollen, bliver angst eller bange”.

Læs hele referencen

Indumind har hjulpet til at reducerer angstdæmpende medicinforbrug ganske betragteligt.

indumind giver mig et helt nyt overskud

”Jeg har næsten ubemærket ændret min opfattelse af hvad der er vigtigt at fokusere på og det er blevet en helt ny måde at tænke og agere på og nu kan jeg slet ikke lade være, for den positive respons jeg får ud af det, giver mig et helt nyt overskud”.

Læs hele referencen

Indumind gav en masse positiv respons og et helt nyt overskud, til at klare hverdagen.

Jeg har nu styrken til at nå mine mål

”…Her blev jeg klar over, at jeg ved hjælp af egne ressourcer faktisk selv kunne opløse angsten, således at angsten i stedet for at være et stort billede af en farlig trold, kunne blive lige præcis det kærlige væsen, som hjalp mig ud af mørket. Det var en meget smuk oplevelse…. Nu bruger jeg denne nyligt opdagede indre ressource dagligt”.

Læs hele referencen

Effekten af at kunne bruge sine egne ressourcer, blev til en meget smuk og lærerig oplevelse.

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!