Angst & fobier

Vi oplever, med udviklingen i vores samfund, at flere personer udvikler angst eller fobier.

Eksempler på angst kan være:

 • Angst for at flyve. 
 • Eksamensangst. 
 • Klaustrofobi.
 • Præsentationsangst - angst for at tale i forsamlinger.
 • Socialangst.
 • Panikangst
 • Sygdomsangst
 • Angst for at være alene.
 • Højdeskræk.

Eksempler på fobier kan være:

 • Fobi for edderkopper
 • Socialfobi
 • Fobi for åbne pladser

Alt efter typen og graden af angst eller fobi - kan det medføre et stort ubehag og være meget hæmmende i hverdagen. Der er dog hjælp at hente, og de fleste former for angst og fobier kan kureres med 1 til 4 timers coaching. Coaching vil give dig tryghed og tillid til at kunne klare de udfordringer, som du bliver udsat for nu og fremadrettet.   

Kontakt os på 22 16 12 00 eller direkte her

Kontakt os

 • 15 min. uforpligtende
  coaching eller sparring
 • Et uforpligtende
  møde i din
  organisation

Referencer

Fra angst til afslappet forhold til eksamener

"I dag, 3 måneder efter, har jeg intet af den tidligere angst tilbage. Jeg oplever at være helt afslappet (næste for meget :-)) i forhold til mine eksamener"

Læs hele referencen

Fra angst inden, under og efter eksamener til afslapning i eksamens situationer.

Fra tom hjerne til overskud og overblik

"Jeg har ALDRIG følt mig så klar i hovedet, ovenpå og i det hele taget TOP-motiveret til at have det godt under eksamen og til at præstere mit bedste. Jeg fik 12 til eksamen, hvilket jeg aldrig har prøvet før."

Læs hele referencen

Kristine gik på 20 min. fra tanketom hjerne til at være klar og ovenpå.

Jeg håber, at jeg møder en frø inden længe

"Jeg har også været nede på stien og gå i regnvejr, og dette har jeg ikke gjort i flere år, netop fordi det er her, hvor man ofte kan møde frøer."

Læs hele referencen

"Jeg kan tydelig mærke en forskel, idet jeg slet ikke er opmærksom på samme måde når jeg går ud af døren om morgenen, det sted hvor jeg flere gange har mødt frøer."

Angst for ikke at slå til som mor

"Med under 2 timers terapi, der fokuserede på, at jeg er god nok som menneske og som mor, fik Per mig ud af angsten"

Læs hele referencen

"Efter 3 måneder opgav jeg helt at amme og resultatet var, at jeg, da min datter var 3 måneder gammel, følte mig som en rigtig dårlig mor."

Min udfordring blev løst på en time

... en psykolog var imidlertid ikke den rette vej for Anja, som valgte at tage kontakt til HUMI. Efter én times coaching var angsten væk. 

Læs hele referencen

Efter at have overværet et væbnet røveri i en bank, var Anja bange for at gå ind i en bank trods flere behandlinger ved en af Danmarks bedste psykologer.

Det ER muligt at slippe af med din angst

”Før øvelsen påvirkede trafikulykken min hverdag, med et klokkeklart 10 tal på en skala til 10. Efter øvelsen kunne jeg mærke det kun var til et 2 tal. … jeg syntes det er vigtigt at vi som mennesker ved, at ting der har siddet så dybt i ens personlighed i så mange år, KAN ændres eller laves om!”

 

Læs hele referencen

Lykke har været så bange for at være passager i en bil i 40 år at hun brugte lang tid dagligt på at planlægge dagen, så hun ikke skulle køre med andre. En 15 minutters øvelse på NLP Business Practitioner uddannelsen ændrede alt.

HUMI og et simpelt redskab forandrede hele min verden

”Jeg fik et simpelt redskab af Per, som viste sig at være det redskab der forandrede hele min verden. Her to måneder efter jeg havde sessionen med Per, er jeg nu fuldstændig angst-fri og kan for alvor nyde min ungdom igen.

Jeg har trods alt været en del rundt ved forskellige behandlere samt prøvet beroligende piller osv.. Og kan ud fra det, på det varmeste anbefale Per og Humi!”

Læs hele referencen

2 års socialangst der ikke var løst efter 20 behandlingstimer hos psykologer og andre coaches, blev ændret til succes med 1 times coaching hos HUMI.

Fra eksamensskræk til selvsikkerhed

"Hendes eksaminator til denne succesfulde eksamen havde også været hendes eksaminator til en anden eksamen - før jeres session - og hun havde sagt, at det var en helt anden pige - fyldt med selvsikkerhed, der havde stået foran hende her anden gang"

Læs hele referencen

Ung pige til studentereksamen havde samme eksaminator til 2 forskellige eksamener. En før coachsessionen og en efter.

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!