Forebyg konflikter

Konflikter opstår alle steder, hvor der er mennesker med forskellige holdninger og personligheder. Konflikter kan ikke undgås helt, men man kan lære at håndtere disse konflikter og at kommunikere mere hensigtsmæssigt.

HUMI har stor og dokumenteret erfaring, med at lære både privatpersoner og organisationer, konstruktiv og positiv konflikthåndtering. Metoden giver desuden mulighed for at styrke ens relationer, forudse andres reaktioner, styrke ens kommunikation og at håndtere konflikter så hurtigt og effektivt, så de ikke bliver uoverskuelige eller uløselige.

I HUMI arbejder vi altid ud fra at en konflikt giver læring. Du vil opleve, at når du har løst en konflikt, så lærer du, hvordan du løser andre konflikter og samtidig får øget selvindsigt og bliver bedre til konfliktløsning.

Kontakt os på 22 16 12 00 eller direkte her

 

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

Fra 15 års vredesudbrud til ro og kontrol

"Der er en mærkbar forskel i min måde at takcle mine problemer på, jeg er mere rolig og stopper lige op og mærker inden i, inden jeg fortsætter."

Læs hele referencen

Leder har i 15 år haft vredesudbrud både overfor sine medarbejdere og privat.

Fra kort lunte til kontrol

"Jeg kan stadig tænde af, men får nu styr på det inden der sker alvorlig skade.-Dette takket være de værktøjer jeg har fået."

Læs hele referencen

Mikael havde en kort lunte der gik ud over hans relationer.

Fra vredesudbrud til overblik og kontrol

"Jeg har overblik og kontrol over situationen, og diskussionerne bliver 100 gange mere konstruktive. Jeg bruger ikke tid på at tænke over diskussioner mere, fordi jeg slet ikke kan mærke, at det irriterer mig, og når det ikke gør det, så glemmer man også hurtigt diskussionen igen."

Læs hele referencen

Coaching ændrer ukontrollerede vredeudbrud til konstruktive diskussioner.

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!