Styrk dine relationer

Hele livet igennem skaber vi relationer, til familie, venner, kolleger osv. Relationer er afgørende for vores liv og velbefindende. Af og til kan man dog ønske, at nogle relationer kunne styrkes og andre gange at få afsluttet relationer på en god og konstruktiv måde. Og endelig er der nogle relationer, man kan finde besværlige men nødvendige. Vi indgår i sociale relationer både privat og på job og det er derfor vigtigt, at vores relationer bidrager positivt til vores liv.

Uanset hvilken form for relation, der giver udfordringer, kan den ændres til at blive positiv. Ændringen starter med dig selv, ved at du ændrer adfærd, og dette uanset om det er overfor en person eller en gruppe. 

Med coaching i at styrke dine relationer får du:

 • Øget trivsel og glæde.
 • Dybere og varige relationer.
 • Balance i dit liv og med dine omgivelser.

HUMI har stor dokumenteret erfaring med at hjælpe personer med at ændre adfærd, så relationer bliver styrket og den følelsesmæssige intelligens mærkbart bliver øget. Vi tror på at din succes skabes gennem relationer. 

Kontakt os på 22 16 12 00 eller direkte her

Kontakt os

 • 15 min. uforpligtende
  coaching eller sparring
 • Et uforpligtende
  møde i din
  organisation

Referencer

Fra angst til selvværd

"Det har i den grad påvirket mit liv hele vejen rundt, så det i dag er helt ok at være mig. Jeg mærker tydeligt, at det er mig der har værdi, og ikke mine præstationer jeg skal måle mig på."

Læs hele referencen

Fra irritation og manglende rummelighed til selvværd

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!