Internationalt certificeret i Følelsesmæssig Intelligens

Alle konsulenter hos HUMI er internationalt certificeret i kommunikation, coaching og Følelsesmæssig Intelligens. Ligeledes har de alle indsigt og erfaring fra små og store organisationer; private såvel som offentlige.

HUMI's konsulenter modtager sparring på alle deres opgaver, for at sikre vores kunder de bedste løsninger på deres specifikke udfordringer. Det garanterer den højeste, faglige kvalitet. 

Vi skræddersyr den løsning der er den mest optimale for den enkelte organisation, uanset om det er pr. time, dag eller indtil målet er nået.

Kontakt os på 2216 1200 eller direkte her

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation

Referencer

Succesfuld forandringsledelse i Schneider

”HUMI samlede derpå et team på 4 HUMI konsulenter og vi startede den 1. feedbacksession op blot 10 dage efter mødet med Per. Derpå gik det ellers slag i slag med i alt 25 feedbacksessioner på en måned, som blev samlet op i en rapport, der gav os det samlede overblik. Det var en rigtig god oplevelse.”

Læs hele referencen

HUMI skabte hurtigt et overblik og allerede efter 10 dage gik forandringsledelsen i gang med 4 HUMI konsulenter, der sikrede og fasciliterede processen.

Bevarer overblikket og professionalismen

"Vi kan nu bevare overblikket og vores professionalisme. Vi glæder os hver dag over, at kunne træne og bliver bedre. På den måde er vi stolte over at kunne give vores pædagogiske linie, med følelsesmæssig intelligens og NLP, videre til vores familier, plejefamilier og opholdssteder."

Læs hele referencen

"En af de største problemstillinger i vores arbejde, er når forældre, børn og unge, går i følelsen og derigennem siger nogle hårde ting, og i værste tilfælde bliver fysisk voldsomme. Så bliver vores træning og redskaber, til ikke selv at gå i følelsen, helt afgørende for vores succes."

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!