Organisationsudvikling

Der findes mange metoder til at fremme samarbejde og optimere udviklingen i en organisation. En af de mest effektive er kultur- og værdi workshops. HUMI er specialister på dette område og har hjulpet mange virksomheder, der alle har oplevet en mærkbar, positiv og permanent forskel i deres hverdag. 

Kultur- og værdi workshops tilrettelægges sammen med ledelsen i den enkelte organisation. Vores workshops er aktivt involverende og oplevelsesorienteret, hvilket garanterer effektiv læring og stærke relationer.

En trimmet, målrettet og godt ledet organisation, skaber i gennemsnit 30 procent bedre resultater. Vi har udover vores kultur- og værdi workshops, også erfaring med organisationsudvikling på følgende områder:

 • Optimering af arbejdsprocesser, hvor øget effektivitet er resultatet. 
 • Forbedring af økonomisk overskud og tiltrækning af topkvalificerede medarbejdere. 
 • Skabe større arbejdsglæde, engagement og styrket samarbejde, hvor udnyttelse af ressourcerne øges og personaleomsætningen falder. 
 • Forebyggelse af stress, konflikter og arbejdsskader.
 • Styrket samarbejde med interessentgrupper.

Vi tilrettelægger sammen med organisationen, den bedste løsning baseret på individuelle ønsker og mål. Vi faciliterer og coacher både for enkeltpersoner og grupper. 

For yderligere information se folderne her og læs referencer nederst på siden.

Download folder

                                                                                                         

Kontakt os på 22 16 12 00 eller direkte her

Kontakt os

 • 15 min. uforpligtende
  coaching eller sparring
 • Et uforpligtende
  møde i din
  organisation

Referencer

Nu tror vi på, at vi kan, hvad vi vil

"Det var en kæmpe oplevelse at være med i denne proces - hvor vi forandrer vaner og mønstre, til fordel for børn, forældre og os selv!"

Læs hele referencen

Bestyrelsesformand: Det er fantastisk at fornemme den fælles glæde og troen på, at "vi kan, hvad vi vil!"

Organisationsudvikling i to intensive dage

"Tak til alle som bidrog, tak til bestyrelsen for opbakningen, og tak til HUMI for et særdeles godt program – I var 100% på til sidste sekund."

Læs hele referencen

"Vi fik i fællesskabets ånd, lagt rammerne for "vores" kultur i institutionen. Jeg glæder mig til sammen med kollegerne at udføre kulturen i praksis."

HUMI hjalp os med at nå vores mål

"Certainly a journey which is ongoing and actually never ends. I strongly recommend Per and his HUMI team to other companies which are about to start or already started a similar journey"

Læs hele referencen

Thomas, CEO & Country President Denmark, fortæller at HUMI har hjulpet dem, fra at være en virksomhed der måler trivsel på tilfredsstillende resultater til, at inddrage de ansatte og spørge dem til råds.

Organisationsudvikling gav team ånd

"De har siden seminaret haft betydeligt højere humør i pressede situationer, de støtter hinanden på tværs, deres indstilling er i top, og de er bare gladere"

Læs hele referencen

"Teamet har virkelig rykket sig; som team og hver især. Det bedste er, at det holder ved"

Forandringsledelse og HUMI gav meget mere end forventet

”Vi fik årsager og konsekvenser på bordet … topledelsen og hver enkelt leder modtog en rapport samt coaching på egen ledelse og deres teams feedback. Med afsæt heri kunne vi påbegynde både personlig lederudvikling og udvikling af ledelseskulturen.”

Læs hele referencen

”Som udgangspunkt ønskede jeg 'blot' at få medarbejderne til at sige, hvad de mente med det medarbejdertilfredshedsresultat, de havde sendt til ledelsen.”

Organisationsudvikling tiltrækker de rigtige medarbejdere

"..fundament i en populistisk tilgang – der involverer øget trivsel, arbejdsglæde og udvikling af alle medarbejdere. Hvilket igen gør det nemmere for virksomheden, at tiltrække de rigtige medarbejdere med de rette kvalifikationer og kompetencer, der styrker virksomhedens effektivitet og indtjening.” 

Læs hele referencen

En proces med forandringsledelse og organisationsudvikling i Ernst & Young har gjort det lettere at tiltrække medarbejdere med de rette kvalifikationer og kompetencer.

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!