Fra stress tilbage til job 

Er du ramt af stress? Ønsker du komme ud af din stress og samtidig opbygge værktøjer til at forebygge at din stress kommer igen?

HUMIs stresshåndterings forløb er skræddersyet til dig der er ønsker at afhjælpe din stress og sikre at du ikke oplever at gå ned med stress igen.

Forløbet er opdelt i 3 moduler der tilpasses dine specifikke behov, og du vil  løbende blive guidet gennem et forløb der passer til netop dig. 

Modul 1: Afklarende samtale med erfaren stress coach.

Modul 2: Akut afhjælpning via skræddersyet web kursus, kombineret med personlig vejledning. Kursets indhold tilpasses dig og dine behov, som der er blevet afklaret under samtalen. Fokus er på håndtering af den akutte stress, samtidig med at der opbygges et fundament til fremtidig forebyggelse.

Modul 3: Personlig udviklings- og kommunikations uddannelse der stabiliserer og udbygger det fundament, som den akutte afhjælpning har opbygget. Modulet indholder værktøjer og praktisk træning, der øger din evne til at modstå stress nu og fremover. 

Forløbet indeholder ialt 4 x ½ times personlig coaching. Disse fastsættes af dig efter dit behov.  Samlet tidshorisont for forløbet, er mellem 4 - 7 måneder afhængig af dit specifikke behov. 

Forløbet kan startes fra dag til dag.

Prisen for hele forløbet er 27.395 kr. + moms og er inkl. materialer. 

Kontakt os på 22 16 12 00 eller direkte her

Tilmeld dig

Kontakt os

  • 15 min. uforpligtende
    coaching eller sparring
  • Et uforpligtende
    møde i din
    organisation
Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!