Identificér dine styrker 

Identificér dine styrker er et unikt forløb, der effektivt kombinerer hold og webundervisning, og er udviklet i samarbejde med indumind. Udviklingsforløbet udvikler og styrker dine personlige kompetencer i et intensivt forløb. 

Ved at kombinere  online læringspakker med hold undervisning eller personlig coaching, opnår du både fleksibiliteten ved selv at kunne tilrettelægge, hvornår det passer dig bedst at gennemføre læringspakkerne, og den personlig kontakt og støtte fra din underviser.

Du vil få: 

 • Større forståelse for hvordan dine tanker og følelser påvirker dine handlinger, og din kommunikation med dig selv og andre, hvilket hjælper dig til at håndtere konflikter og styrker dine relationer. 
 • Forbedret din indre dialog via effektive værktøjer, der hjælper dig til bedre at være tro mod dig selv og nå dine mål.  
 • Stressreduktion, hvilket styrker dit helbred og din livsglæde.  

Hold eller individuelt forløb
Uddannelsen har en varighed på på 4 - 6 uger. Du kan gennemføre uddannelsen som del af et hold eller i et individuel forløb. 

Som holduddannelse består den af 3 halve undervisningsdage og 15 læringspakker fordelt på 2 moduler. 

Som individuelt forløb erstattes de 3 halve undervisningsdage af 4 individuelle coachsessioner fordelt over de 2 moduler med ialt 15 læringspakker. 

Beregn ca. 4 timer ugentlig i uddannelses perioden. Der indgår i alt 2 måneders fri adgang til alle læringspakker i indumind. 

Pris 3.995 kr. ex. moms 

Kontakt os på 22 16 12 00 eller direkte her

Tilmeld dig

Kontakt os

 • 15 min. uforpligtende
  coaching eller sparring
 • Et uforpligtende
  møde i din
  organisation

Referencer

Fra skepsis til ro og overskud

”I forbindelse med et praktikophold blev jeg introduceret for indumind, og havde som tidligere nævnt ikke den store tiltro til at det ville virke på mig…. Mit hoved var ikke længere fyldt med al mulig ”støj”, og jeg fik byttet flere og flere negative tanker ud med positive tanker og bare det, var selvforstærkende så jeg tænkte flere og flere positive tanker og stille og roligt ændrede mit syn sig på flere ting.”

Læs hele referencen

Skepsis i forhold til indumind, blev vendt til ro, overskud og lyst til at lære mere om hvordan man kan påvirke sig selv positivt.

Fantastisk oplevelse, som vil følge mig resten af livet

”Efter bare 14 dage med indumind oplever jeg, at jeg er stærkere end jeg tror….Jeg kan mærke på mig selv og mine omgivelser, at jeg er blevet mere lykkelig, jeg er mere glad og ser tingene meget mere positivt og vender tit andre folks kommentar og svare med et positiv svar istedet for negativt, som jeg ville have gjort tidligere."

Læs hele referencen

"Der er sket en kæmpe forandring, som ikke kan udtrykkes med ord, men som viser sig via mine følelser og adfærd.”

Forstærket tro på mine værdier

”Da jeg startede på indumind, og identificer dine styrker, havde jeg ingen anelse om, at jeg her ville møde nogle mennesker og lærer et værktøj at kende, som stadig betyder så meget for mig. Indumind har været mit netværk og anker.”

Læs hele referencen

"Indumind, har givet mig et forstærket tro på mine værdier, og givet mig kæmpe meget selvindsigt, som jeg er evig taknemmelig for".

indumind reducerer mit medicinforbrug

”Rent faktisk har disse læringspakker betydet at jeg har kunnet reducere mit medicinforbrug ved sengetid ganske betragteligt fra 75 mg. til 25 mg. beroligende medicin (og en intention om at den sidste pille bliver aflivet inden for ganske kort tid!) Samtidig har jeg fået installeret en mental pauseknap, som jeg bruger når jeg er ved at miste kontrollen, bliver angst eller bange”.

Læs hele referencen

Indumind har hjulpet til at reducerer angstdæmpende medicinforbrug ganske betragteligt.

Jeg har nu styrken til at nå mine mål

”…Her blev jeg klar over, at jeg ved hjælp af egne ressourcer faktisk selv kunne opløse angsten, således at angsten i stedet for at være et stort billede af en farlig trold, kunne blive lige præcis det kærlige væsen, som hjalp mig ud af mørket. Det var en meget smuk oplevelse…. Nu bruger jeg denne nyligt opdagede indre ressource dagligt”.

Læs hele referencen

Effekten af at kunne bruge sine egne ressourcer, blev til en meget smuk og lærerig oplevelse.

Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!