Personlig Kommunikation - E-learning uddannelse

Online uddannelsen Personlig Kommunikation, er udviklet i samarbejde med indumind. Uddannelsen hjælper dig til at forbedre dine personlige kommunikationskompetencer og du tager læringen ind på tidspunkter, hvor det passer bedst i din hverdag. 

Ved at kombinere mindfulness og Følelsesmæssig Intelligens med faglig uddannelse, har Personlig Kommunikations uddannelsen særligt fokus på den grundlæggende del af Følelsesmæssig Intelligens, som giver større selvforståelse.

Du vil styrke din: 

 • Forståelse for hvordan dine tanker og følelser påvirker dine handlinger og din kommunikation med dig selv og andre, hvilket hjælper dig til at forebygge konflikter, forbedrer dine relationer og øger dine samarbejdsevner.  
 • Værktøjskasse med effektive værktøjer, der hjælper dig med at forbedre dine kommunikationsevner, din gennemslagskraft og evne til at nå dine mål.  Du vil kort sagt opleve større succes i dit liv.   
 • Stressreduktion, hvilket styrker dit helbred, øger din effektivitet og engagement. 

Uddannelsen har en varighed på ca. 4 måneder, fordelt på 3 moduler med ialt 32 læringspakker, der er adgang til døgnet rundt. Forløbet afsluttes med en personlig certificering. Beregn 4 - 6 timer ugentlig i uddannelses perioden. 

Pris 4.995 kr. Uddannelsen kan startes fra dag til dag.  

Kontakt os på 22 16 12 00 eller direkte her

Tilmeld dig

Kontakt os

 • 15 min. uforpligtende
  coaching eller sparring
 • Et uforpligtende
  møde i din
  organisation
Ja, det lyder spændende
Jeg vil gerne kontaktes!